Boligstyling

Uansett om du bare trenger hjelp med den siste finishen av boligstylingen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å gjøre din bolig til et hjem andre drømmer om.

Fra en bolig – til et hjem du elsker

Intro har lang erfaring i å tilpasse hver styling til den enkelte bolig. På denne måten øker vi sjansen for at akkurat din bolig treffer den rette kjøperen.

Vi benytter kjente klassiske merkevareleverandører
som f.eks Missoni, Artwood, Louise Roe og Muuto.

Lei en boligstylist

Har du alt av møbler og dekor, men vet ikke helt hvordan det bør kombineres? Ofte er det kun et profesjonelt blikk som skal til for å gjøre din bolig til noen andres fremtidige hjem. Ved å ta utgangspunkt i det du allerede har i hjemmet ditt, kan en av designerne vår bruke sin kompetanse til å kombinere farger, materialer og balansere uttrykket på boligen.

Er du usikker på hvor omfattende jobb det blir? Send gjerne en henvendelse, eventuelt med bilder, så ringer vi deg opp igjen.

Komplett boligstyling

For de som ønsker et mer eksklusivt uttrykk i sin bolig kan vi også tilby våre PLUSS-stylinger. I disse oppdragene legger vi stor vekt på et uttrykk av høy kvalitet, med gode materialvalg, dypere toner og en mer dempet fargebruk.

En PLUSS-styling skal ivareta den eksklusive følelsen kjøpere forventer av boliger i high-end markedet. Intro sørger for at helhetsinntrykket av boligen blir ivaretatt med en PLUSS-styling.

Delvis boligstyling

Du har det meste av møbler, men noe mangler eller burde skiftes ut. Vi tar en uforpliktende befaring og vurderer hva som bør gjøres for å skape en god helhet.

Vi benytter gjerne dine personlige dekorelementer i kombinasjon med våre, for å få frem det unike preget på ditt hjem.

Boligstyling veiledning

For deg som ønsker en gjennomgang av hjemmet ditt i samråd med en interiørkonsulent. Hvis du ønsker å ordne alt av forberedelser, kan vi hjelpe deg på vei. Du booker en time hos oss og en av våre erfarne konsulenter kommer hjem til deg og ser over boligen din.

Du vil få konkrete tips og råd, slik at du på best mulig måte kan klargjøre for salg. Bør noen møbler flyttes ut? Skal noe males? Hvilke rom er viktigst å fokusere på? Hvordan kan rommene presenteres best mulig? Alt dette og mye mer kan vi hjelpe deg med på en veiledningtime.

Vanlige spørsmål

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Hva koster boligstyling?

Det varierer stort basert på hva slags type boligstyling som ønskes og hvor stor boligen, leiligheten eller kontoret er.

Enkel veiledning kan være så lite som noen tusenlapper avhengig av boligen, mens større prosjekter kan være på flere hundre tusen.

Det enkleste er å ta kontakt for å finne ut hvilke behov du har for ditt prosjekt og dermed få et estimat basert på dette.

Hvordan velger jeg riktig type boligstyling?

Det er mange nivåer for hvor dypt en boligstylist skal gå inn for å bistå. Det kan være enkel veiledning på konkrete utfordringer eller at boligstylisten kommer inn for å drive hele prosjektet.

Det beste er å ikke velge, altså at du tar kontakt med noen du synes gjør en god jobb og forklarer hva du er ute etter og hvilke behov du har. Deretter vil du få et forslag på en løsning som faktisk passer for det du er ute etter.

Hva inneholder en boligstyling?

Vi tilpasser våre leveranser basert på kundens behov, men noen av punktene vi leverer er f.eks:

  • Befaring av boligen. Nøkler hentes/ leveres hos megler
  • Tilbud/kontrakt sendes som undertegnes før levering
  • Designer setter sammen en dekor- og møbelpakke som passer til din bolig
  • Transport med bæremenn. Levering og henting
  • Styling av bolig
  • Leie opptil 6 uker
  • Henting av stylingen
Hvorfor benytte en boligstylist?

Det er mange grunner til å velge en boligstylist, en av de vanligste er ved salg av bolig for å øke den opplevde verdien for kjøper enten ved bilder, visning eller begge.

Det er også mange av våre kunder som ønsker at vi kommer inn å hjelper de å sette en stil ved oppussing som de selv kan holde ved like og videreutvikle.

La oss ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt

Saba Lordejani

Interiørarkitekt & Daglig Leder

saba@introark.no

919 01 930

Kontaktskjema

Alle innsendinger behandles i henhold til vår personvernerklæring.