Selected by Saba fra Intro Ark

Pure & Original har snakket med Saba og interiør og farger

Selected by Saba fra Intro Ark

Intro Ark startet så smått i 2002. Det startet med boligstyling, som få hadde hørt om og enda færre brukte. Den gang var fokuset på interiørdesign for å bedre forstå størrelsen på rommene, i tillegg til å gjøre eiendommen mer visuelt tiltalende.

Intro Ark har vokst til et navn som mange kjenner i interiørbransjen. Saba fra Intro ARK liker å jobbe med Pure & Originals nyanser og malinger og bruker dem derfor regelmessig i sine prosjekter.

“I en bransje hvor detaljene er viktige har Pure & Original et helt fantastisk uttrykk og overflate.”

Hvorfor liker du å jobbe med Pure & Original

Vi trives godt å jobbe med Pure & Original, Det finnes et bredt spekter av muligheter, på denne måten kan vi være kreative når det kommer til fargevalg og valg av tekstur. Fargene til Pure & Original inneholder også naturlige fargepigmenter, og er dermed med på å skape et godt grunnlag for fargeopplevelsen, i kombinasjon med øvrig interiør og møbler. Samtidig tar vi et miljøbevisst valg, da Pure & Original fokuseret på berkrafig materialer i sine produkter.

Hva liker du best med jobben din?

Noe av det beste jeg vet med jobben jeg utfører, er å møte så mange fantastiske mennesker. Det å kunne fange essensen i hvem som skal bo der og hva som skal til for å skape et hjem, er noe av det som motiverer meg. Farger skaper trivsel og ved riktig bruk av riktig farge og materiale gjør vi nettopp det.

Hvilke farger har du brukt i ditt eget hjem?

Min personlige fargestikk er ganske varierende, jeg bruker forskjellige farger i de forskjellige rommene i forhold til hvilket uttrykk jeg ønsker å oppnå. Jeg elsker farger og har forskjellige farger på tak og vegg, ingen sorte eller hvite overflater. Jeg er både glad i kontraster, men også farger som er ton i ton, alt ettersom hvor i boligen man er.

Hvordan vil du beskrive din egen stil?

Min personlige stil er med utgangspunkt i det jeg assosierer med “glade” farger og materialer. Materialer hvor man inviterer naturen inn og som er bærekraftig, det å se skjønnhet i det som allerede eksisterer og skape noe videre ut av det.

Det viktigste med personlig stil er jo nettopp det å finne ut av hva ens egen estetiske uttrykk er, og finne det man selv assosierer med noe positivt.

Hvilke endringer har du sett i den norske stilen gjennom årene?

Over tid er det tydelig at man nettopp er på utkikk etter det man assosierer med noe positivt, noe som vekker følelsene i oss. Muligheten for å kunne uttrykke oss med forskjellige farger og materialer har blitt utrolig viktig.

Hvordan ser du på fremtiden for interiørdesign i Norge?

Fremtiden til norsk interiørdesign vil nok sette sterkere spor, vi er flinkere til å løfte frem vår egen identitet, med fokus på kvalitet og bærekraft.

Hva slags mennesker tror du er mest tiltrukket av / knyttet til Pure & Original?

Dette er et produkt for absolutt alle, med fokus på miljø og rene materialer, skiller det seg ut i markedet med et sprekt og lett anvendelig fargespekter. I en bransje hvor detaljene er viktige har Pure & Original et helt fantastisk uttrykk og overflate.

Hva er dine drømmer for fremtiden? For deg selv og Pure & Original?

Drømmen for fremtiden er å skape mer av det vi elsker, mer farger og materialer med fokus på bærekraft og miljø, på denne måten kan alle skape sin egen lille oase. Drømmen er å nå ut til alle, slik at alle får muligheten til å trives i omgivelsene rundt seg.

Jobber du for tiden med et prosjekt, eller er du stolt av et bestemt prosjekt du har gjennomført?

Vi jobber med flere spennende prosjekter både for private og næring. Vi er spesielt glad for å kunne være en del av TV3 sin serie boligkjøp i blinde hvor vi hjelper par med å realisere boligdrømmen. Vi har også designet VIP loungen på Oslo spektrum som er et spennende prosjekt hvor vi tilbakefører deler av stilen som følger bygget.

Hva er din favorittmaling og farge(r)?

Det er vanskelig å peke ut noen favoritter fra Pure & Original, vi er veldig fornøyd med alle fargene og hvordan de i kombinasjon med hverandre harmonerer eller skaper de kontrastene man er ute etter.

Uttrykket varierer også betydelig for hvilken glansgrad man bruker til hvilken overflater benyttes.

La oss ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt

Administrasjonskoordinator

heidi@introark.no

973 44 688

Kontaktskjema

Alle innsendinger behandles i henhold til vår personvernerklæring.