Tjenester

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester som dekker de fleste behov innen planlegging, utførelse og bistand.

Interiørarkitekt

For deg som trenger prosjektering av næringslokaler, butikk, cafe/restaurant, offentlige rom eller privat bolig. Prosjektene spenner fra små til store innen både rehabilitering og nybygg.

Intro Ark består i dag av et team med interiørarkitekter. En interiørarkitekt har større faglig tyngde. Alle interiørarkitekter hos oss har flere år med erfaring. Vi er ført og fremst opptatt av bærekraftig oppussing og av dine ønsker og behov. Sammen med deg skaper vi et tidløst hjem med unike detaljer og materialer.

Boligstyling

Om du bare trenger hjelp med den siste finishen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å gjøre din bolig til et hjem du drømmer om.

Det visuelle er viktig når en bolig skal bli til et hjem, eller en bolig skal selges, og at den gode følelsen kommer når interiøret ser ut som et hjem du bare vil flytte rett inn i.

Skreddersydde møbler

Vi tegner møbler spesialtilpasset dine ønsker, henter inn tilbud hos møbelsnekker, følger opp hele prosessen fra skissering, produksjon og helt frem til montering hos kunde.  Ved skreddersøm kan man få møbler som har flere funksjoner er plassbesparende, samt unytter arealene på best mulig måte.

Interiørarkitekt næring

Vi tar på oss små og store oppdrag uansett om det gjelder kontor, sameier, borettslag, resepsjon, cafe eller hotellrom.

Vårt mål å skape funksjonelle, inspirerende rom som hever effektivitet og kreativitet hos målgruppen.

Konseptutvikling

Når vi jobber med å utvikle et konsept er det viktig å starte med en behovsanalyse der vi får en god forståelse av hvem du er og hva som er ønskelig.

Det er viktig å ha et klart og tydelig mål, uten mål er det lett å spore av prosjektet og dermed kan sluttresultatet variere med det som var utgangspunktet.

Arealplanlegging

En god planløsning er nøkkelen til et velfungerende byggeprosjekt. Vi kan hjelpe til med tekniske tegninger som planløsning, rivningsplan, nye konstruksjoner, målplan, møbleringsplan, belysningsplan, gulvplan, snitt og oppriss.

Vi finner den beste løsningen for prosjektet ditt med en grundig behovsanalyse.

Farger og materialer

Vi hjelper til med valg av farger og materialer til alle overflater både ute og inne. Vi innhenter materialprøver for å kunne sikre at resultatet fungerer. 

Dette gir gode grunnlag og riktige valg til et estetisk, funksjonelt og varig utrykk som passer deg og ditt behov.

Belysningsplan

Riktig belysning er viktig for god trivsel!

Vi hjelper deg med å skape funksjonelle og vakre lyssettinger, både innen interiør og eksteriør. Belysningsplanen skal være hensiktsmessig lys innenfor prosjektets tekniske og budsjettmessige omfang.

Med en belysningsplan, kan det bidra til å skape en egen totalitet og helhet i prosjektet ditt. Enten det dreier seg om kontoret ditt, hjemmet ditt, hytta eller uteområdet.

3D Visualisering

Ved å tegne opp et prosjekt i 3D vil du lettere kunne se hva som fungerer. Du vil gi det et bedre perspektiv over form, farge og materialvalg.

Dette kan være aktuelt på både små og store prosjekter hvor du ønsker det lille ekstra, slik at du kan se sluttresultatet før den endelige avgjørelsen besluttes.

Prosjektledelse

Vi kan ta ansvar for hele eller deler av prosessen, fra rådgivning og design til prosjektledelse og gjennomføring. Vi blir enige i forkant om hvor mye oppfølging som er nødvendig på nettopp ditt prosjekt.

Interiørarkitekten kan fungere som et bindeledd mellom deg og håndverkerfirmaer som har blitt valgt. Dette kan spare deg for mye tid som kreves rundt oppfølging.

Oppussing

Skal du pusse opp? Hva må være på plass?

Effektiv oppussing, jo bedre du planlegger desto bedre blir resultatet.

Start med å kartlegge hva du har behov for, hva er det du trenger i ditt hjem og hva er grunnen til at du ønsker å pusse opp. Er det behov for et ekstra soverom? Et eget kontor? et nytt oppholdsrom? et større kjøkken? eller kanskje det er ønske om et hyggeligere hjem med som du gleder deg til å komme hjem til hver dag.

Arkitekt

I samarbeid med Briis arkitektkontor bistår vi på store og små prosjekter, der det er behov for planlegging og oppføring av nybygg eller endring på eksisterende bygg.

På denne måten sikrer vi oss et godt samarbeid med arkitekten, hvor hele prosessen er forenklet, tidsbesparende og oversiktlig.