Tjenester

Vi i IntroArk har kompetanse til å levere tjenester innenfor hele arkitekturfeltet. Prosjektene spenner fra små rom der plassen må utnyttes best mulig, til større rehabiliteringsprosjekter og nybygg.
Tjenestene våre tilpasser vi dine ønsker og behov. De inneholder alt fra utarbeidelse av nye planløsninger, nye konstruksjoner, møbleringsplaner, tekniske tegninger, belysningsplaner, spesialtilpasset løsninger, farger og materialer, konseptutvikling og prosjektledelse.

Interiørarkitekt

For deg som trenger prosjektering av ditt private hjem, næringslokaler, butikk, cafe/restaurant, offentlige rom . Prosjekter innen både rehabilitering og nybygg.

Intro Ark består i dag av et team med interiørarkitekter. En interiørarkitekt har større faglig tyngde. Vi er opptatt av bærekraftig og dine ønsker og behov. Sammen med deg skaper vi et tidløst hjem med unike detaljer og materialer.

Sluttstyling

Om du bare trenger hjelp med den siste finishen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å gjøre din bolig til et hjem.

Det visuelle er viktig når en bolig skal bli til et hjem

Skreddersydde møbler

Vi tegner møbler spesialtilpasset dine ønsker, henter inn tilbud hos møbelsnekker, følger opp hele prosessen fra skissering, produksjon og helt frem til montering hos kunde.  Ved skreddersøm kan man få møbler som har flere funksjoner er plassbesparende, samt unytter arealene på best mulig måte.

Næringsprosjekter

Vi tar på oss små og store oppdrag uansett om det gjelder kontor, sameier, borettslag, resepsjon, cafe eller hotellrom.

Vårt mål å skape funksjonelle, inspirerende rom som hever effektivitet og kreativitet hos målgruppen.

Arealplanlegging

En god planløsning er nøkkelen til et velfungerende byggeprosjekt. Vi kan hjelpe til med tekniske tegninger som planløsning, rivningsplan, nye konstruksjoner, målplan, møbleringsplan, belysningsplan, gulvplan, snitt og oppriss.

Konseptutvikling

Når vi jobber med å utvikle et konsept er det viktig å starte med en behovsanalyse der vi får en god forståelse av hvem du er og hva som er ønskelig.

Det er viktig å ha et klart og tydelig mål, uten mål er det lett å spore av prosjektet og dermed kan sluttresultatet variere med et klart mål som var utgangspunktet.

Farger og materialer

Vi hjelper til med valg av farger og materialer til alle overflater både ute og inne. Vi innhenter materialprøver for å kunne sikre at resultatet fungerer. 

Dette gir gode grunnlag og riktige valg til et estetisk, funksjonelt og varig utrykk som passer deg og ditt behov.

Belysningsplan

Vi hjelper deg med å skape funksjonelle og vakre lyssettinger, både innen interiør og eksteriør. Belysningsplanen skal være hensiktsmessig lys innenfor prosjektets tekniske og budsjettmessige omfang.

Med en belysningsplan, kan det bidra til å skape en egen totalitet og helhet i prosjektet ditt. Enten det dreier seg om kontoret ditt, hjemmet ditt, hytta eller uteområdet.

3D Visualisering

Ved å tegne opp et prosjekt i 3D vil du lettere kunne se hva som fungerer. Du vil gi det et bedre perspektiv over form, farge og materialvalg.

Dette kan være aktuelt på både små og store prosjekter hvor du ønsker det lille ekstra, slik at du kan se sluttresultatet før den endelige avgjørelsen besluttes.

Prosjektledelse

Vi kan ta ansvar for hele eller deler av prosessen, fra rådgivning og design til prosjektledelse og gjennomføring. Vi blir enige i forkant om hvor mye oppfølging som er nødvendig på nettopp ditt prosjekt.

Interiørarkitekten kan fungere som et bindeledd mellom deg og håndverkerfirmaer som har blitt valgt. Dette kan spare deg for mye tid som kreves rundt oppfølging.

Oppussing

Effektiv oppussing, jo bedre du planlegger desto bedre blir resultatet.

Start med å kartlegge hva du har behov for, hva er det du trenger i ditt hjem og hvor veien fører.

For en god oppussing behøves det god planlegging i kombinasjon med prosjektledelse og tett oppfølging.

Arkitekt

I samarbeid med Briis arkitektkontor bistår vi på store og små prosjekter, der det er behov for planlegging og oppføring av nybygg eller endring på eksisterende bygg.

På denne måten sikrer vi oss et godt samarbeid med arkitekten, hvor hele prosessen er forenklet, tidsbesparende og oversiktlig.