Interiørarkitekt

For deg som trenger prosjektering av næringslokaler, butikk, cafe/restaurant, offentlige rom eller privat bolig. Prosjektene spenner fra små til store innen både rehabilitering og nybygg. Intro består i dag av et team med interiørdesignere og interiørarkitekter.

Interiørarkitekt privat

Om det er nybygg eller restaurering av eksisterende bolig higer vi etter å forstå hvem kunden er og hvordan de ønsker å leve i sitt nye interiør. Vi er ute etter å bringe frem det beste bygget har å by på og å se kreative løsninger.

Vi ønsker å optimalisere oppbevaring, bevegelsesmønster og det estetiske. Oppussing er en stor prosess og vi er opptatt av å skape bærekraftige hjem som er tidløse og vil se like nytt ut 10 år senere.

Planlegging

Vi mener at det er en god planløsning, solide materialer og en god belysningsplan gir grunnlaget for et funksjonelt og vakkert hjem.

Videre er en gjennomført planlegging av de faste møblene som garderober, kjøkken og baderomsmøbler essensielt.

Tilpasset bygget og dine behov

Vårt største mål er å skape vakre og funksjonelle rom som overgår kundenes forventninger. Vi er oppriktig opptatt av å ivareta kundens personlighet og behov, samtidig som vi respekterer byggets identitet.

En god forståelse av kundens behov er utgangspunkt for et vellykket prosjekt.

Det er viktig for oss at du blir fornøyd og derfor legger vi stor vekt på å ha et godt samarbeid med deg underveis i prosessen. Vårt mål er at interiøret skal gjenspeile deg eller din bedrift og med vår fagkunnskap vil du få et interiør du vil trives med i mange år.

Kompetanse

Våre interiørarkitekter har en solid kompetanse og har lang erfaring både i tegnestudio og på byggeplass.

Vi har jobbet mye med rehabilitering av eksisterende boliger og nybygg.

Gjennom en organisert og nøyaktig tilnærming kan vi utføre vellykkede prosjekt både innen privat og offentlig næring og tar på oss små som store oppdrag.

Vanlige spørsmål

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Hva koster det å leie en interiørarkitekt?

Dersom det kun skulle være ønske om veiledning tar vi fra 1 495 kr for oppstart, og deretter fra 995 – 1295 kr per time med konsultasjon.

Hva gjør en interiørarkitekt?

En interiørarkitekt ser løsninger og syr sammen rom for rom med skreddersøm. Rommene må være funksjonelle ut fra hva de skal brukes til og med dagens boliger, som bare blir mindre og mindre, kan det være vanskelig å få plass til alle de funksjonene man ønsker seg.

Vår interiørarkitekt har lang erfaring med å spesialtilpasse møbler som passer til boligen og dens funksjon. Første steg er å definere en god planløsning, deretter går vi videre til å se på det estetiske som farger og materialer.

Kombinasjonen av arkitekter og stylister, gir deg muligheten til også å få hjelp med den siste finishen i boligen. Og sluttresultatet? Et komplett og unikt interiør laget spesielt for deg.

Hvordan jobber dere?

For å kunne gjennomføre et vellykket prosjekt legger vi stor vekt på å bli godt kjent med våre kunder og tilpasse fremdrift og prosjektering etter deres individuelle behov og ønsker.
Hvert prosjekt er like unikt som kunden og vi er veldig opptatte av å holde en tett dialog gjennom hele prosessen.

Hver kunde er unik og vi skreddersyr alle våre prosjekter deretter.

Våre prosjekter deles opp i følgende faser:

  • Kartlegging: Vi blir kjent med kunden og jobber med å få en grundig forståelse av ønsker og behov for prosjektet.

    Vi tar befaring på byggeplass om mulig og måler opp.
  • Konseptutvikling: Når vi har fått en god forståelse for kundens behov og ønsker setter vi i gang med konseptutviklig.

    Her jobber vi med inspirasjonscollage, skisser og materiale-og fargekonsept.
  • Prosjektering: I denne fasen blir ideene implementert i arbeidstegninger og komplett interiørbeskrivelse som kan brukes av håndverkere og entreprenør.
  • Gjennomføring: Vi følger kunden gjennom hele prosessen fra start til ferdigstilling og følger gjerne opp håndverkere
Hvorfor bruke en interiørarkitekt?

Det kreves faglig kunnskap og bred erfaring for å vurdere hvordan et interiør blir mest mulig arealeffektivt og funksjonelt.

For å få en god helhet er vi bevisst på farge- og materialbruk i tillegg til de små tingene som er riktig for nettopp deg.

Det kan fort bli kostbart, og lett å gjøre å gjøre feil, når man skal forsøke å navigere seg gjennom kompleksiteten til dagens bygg helt på egen hånd. Derfor lønner det seg ofte å involvere en profesjonell part i prosessen.

La oss ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt

Saba Lordejani

Interiørarkitekt & Daglig Leder

saba@introark.no

919 01 930

Kontaktskjema

Alle innsendinger behandles i henhold til vår personvernerklæring.