Interiørarkitekt

For deg som trenger prosjektering av næringslokaler, butikk, cafe/restaurant, offentlige rom eller privat bolig. Prosjektene spenner fra små til store innen både rehabilitering og nybygg. Intro består i dag av et team med interiørdesignere og interiørarkitekter.

Interiørarkitekt privat

Om det er nybygg eller eksisterende bolig. Er målet å forstå hvem kunden er og hvordan de ønsker å bo i sitt nye hjem. Vi er ute etter å bringe frem det beste hjemmet har å by på og å se kreative løsninger.

Vi hjelper deg med å optimalisere boligens potensiale. Med fokus på bærekraft og arealeffektivisering finner vi en løsning som er tilpasset dine behov.

Planlegging

Vi mener at det er en god planløsning, solide materialer og en god belysningsplan gir grunnlaget for et funksjonelt og vakkert hjem.

Videre er en gjennomført planlegging av de faste møblene som garderober, kjøkken og baderomsmøbler essensielt.

Tilpasset bygget og dine behov

Vårt største mål er å skape vakre og funksjonelle rom som overgår kundenes forventninger. Vi er oppriktig opptatt av å ivareta kundens personlighet og behov, samtidig som vi respekterer byggets identitet.

En god forståelse av kundens behov er utgangspunkt for et vellykket prosjekt.

Det er viktig for oss at du blir fornøyd og derfor legger vi stor vekt på å ha et godt samarbeid med deg underveis i prosessen. Vårt mål er at interiøret skal gjenspeile deg eller din bedrift og med vår fagkunnskap vil du få et interiør du vil trives med i mange år.

Kompetanse

Våre interiørarkitekter har en solid kompetanse og har lang erfaring både i tegnestudio og på byggeplass.

Vi har jobbet mye med rehabilitering av eksisterende boliger og nybygg.

Gjennom en organisert og nøyaktig tilnærming kan vi utføre vellykkede prosjekt både innen privat og offentlig næring og tar på oss små som store oppdrag.

Vanlige spørsmål

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Hva koster det å leie en interiørarkitekt?

Befaring er kostnadsfritt, vi kartlegger dine behov og ønsker for å kunne sende deg et uforpliktende tilbud. Ved ønske om videre samarbeid ligger våre priser på 1295,- pr time

Hva gjør en interiørarkitekt?

En interiørarkitekt tolker dine ønsker og behov for å skreddersy en løsning som er tilpasset deg, videre tegner vi ut tekniske tegninger før oppussingene starter. Vi hjelper deg med å se gode og effektive løsninger.

Hvordan jobber dere?

For å kunne gjennomføre et vellykket prosjekt legger vi stor vekt på å bli godt kjent med våre kunder og tilpasse fremdrift og prosjektering etter deres individuelle behov og ønsker.
Hvert prosjekt unike, vi er veldig opptatte av å holde en tett dialog gjennom hele prosessen.

Våre prosjekter deles opp i følgende faser:

  • Kartlegging: Vi blir kjent med kunden og jobber med å få en grundig forståelse av ønsker og behov for prosjektet.
  • Konseptutvikling: Når vi har fått en god forståelse for kundens behov og ønsker setter vi i gang med konseptutviklig.
  • Prosjektering: I denne fasen blir ideene implementert i arbeidstegninger og komplett interiørbeskrivelse som kan brukes av håndverkere og entreprenør.
  • Konseptutvikling: Når vi har fått en god forståelse for kundens behov og ønsker setter vi i gang med konseptutviklig.
  • Gjennomføring: Vi følger kunden gjennom hele prosessen fra start til ferdigstilling samt oppfølging av håndverkere på byggplass om nødvendig.
Hvorfor bruke en interiørarkitekt?

Det kreves faglig kunnskap og bred erfaring for å vurdere hvordan et interiør blir mest mulig arealeffektivt og funksjonelt.

For å få en god helhet er vi bevisst på farge- og materialbruk.

Det kan fort bli kostbart, og lett å gjøre å gjøre feil, når man skal forsøke å navigere seg gjennom kompleksiteten til dagens bygg helt på egen hånd. Derfor lønner det seg ofte å involvere en profesjonell part i prosessen for sikre en god gjennomføringsplan.

La oss ta en uforpliktende prat om ditt prosjekt

Saba Lordejani

Interiørarkitekt & Daglig Leder

saba@introark.no

919 01 930

Kontaktskjema

Alle innsendinger behandles i henhold til vår personvernerklæring.